Підтягнутий, плоский живіт – мрія багатьох. Але лише одиницям вдається самостійно досягти потрібного ефекту. А ви не думали, чому так відбувається? Може є якийсь секрет, як правильно качати прес, який від нас ховають?

Насправді немає ніякої таємниці, і чарівники тут зовсім ні до чого. Вся справа у підході до цього питання та техніки. У цій статті ви знайдете поради професійних фітнес-тренерів та базові техніки, які допоможуть досягти потрібного результату.

Головний ворог — жир Напевно, ви не раз чули, що під час схуднення потрібно качати прес, щоб позбутися злощасного жиру на талії. Але як часто трапляється, що всі зусилля марні, омріяні кубики так і не промальовуються, а зайві сантиметри нікуди не йдуть! Вся справа в тому, що прес хитається незалежно від того, чи є жировий прошарок на животі. Але видно його стане тільки після того, як цей самий прошарок зникне. А це означає, що в першу чергу потрібно переглянути своє харчування та підсушитись. В іншому випадку на результат чекати доведеться дуже довго.
Доречи, дійзнайтесь Як досягти фінансового успіху?

Підготовка до тренувань та правила.
Якщо ви вже позбулися зайвої ваги і питання про те, як правильно почати качати прес, не дає спокою, наступні рекомендації вам допоможуть.

1. Для початку придбайте для тренувань зручний гумовий килимок. Особливо це актуально, якщо в кімнаті постіль паркет або килимове покриття. Килимок допоможе зберегти хребет і позбавить болю в ньому.
2. Ніколи не кидайте заняття! Тривала перерва зводить результат до нуля. Як правильно качати прес кубиками, якщо заняття проходять час від часу без належної регулярності?
3. Біль у м'язах – це норма. Якщо ви після перших занять відчуваєте невеликий біль, то ваші м'язи правильно реагують на фізичне навантаження. Усьому виною молочна кислота, яка утворюється під час тренування і накопичується в тканинах. Але біль має бути терпимим і навіть трохи приємним! Якщо ви вранці важко ворушитися, перегляньте свою програму тренувань. Можливо, треба зменшити кількість підходів, щоби не загнати себе.
4. Не варто займатися щодня. Часто, вперше приступаючи до занять, ентузіасти перевантажують своє тіло щоденними тренуваннями, але не бачачи результату, кидають на півдорозі. Саме від таких людей найчастіше можна почути, що, мовляв, немає користі, даремно витрачений час, статура у мене така і т. д. Оптимально вибрати час для вправ — три-чотири рази на тиждень по 1-1,5 години. Причому в цей час має входити не лише комплекс на прес!
5. Найкращий час для тренування – ранок. Звичайно, доведеться змусити себе піднятися на годину раніше, ніж звичайно, але це варте того. Ранкова розминка та вправи на прес допоможуть вам прокинутися та зарядитися енергією на весь день, тоді як увечері сил на заняття просто не залишається.

І знайдіть 2 хвилинки для подарунка 50% тут https://zem.nbc.ua/novosti/353-yak-dosyagti-uspikhu-v-zhitti.html

Похожие записи:

Комментарии запрещены.

Организаторы
Компания
"Бизнес–Центр "Национальный"

Место проведения:
Киев проспект Победы, 37
ст.м. Политехнический институт,
ЦКМ НТУУ «КПИ»

Телефоны:
8 (063) 237-90-05

admin@newhost.com.ua